Help test please? GoLiveNet in v9

classic Classic list List threaded Threaded
11 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Help test please? GoLiveNet in v9

J. Landman Gay via use-livecode
Hello gang -

I'm having a tough time figuring out why the GoLiveNet plugin shipping
with LC isn't working well for me (BZ#19026).

If you're using v8 or v9, could you please run this recipe and email me
if it doesn't work:

1. In the IDE, choose Development -> Plugins - GoLiveNet

That's it.  When it's working you'll briefly see a progress bar, and
then the LiveNet window appears.

If it doesn't work you'll see an error note in that plugin window.

Curious what you find. Thanks -

--
  Richard Gaskin
  Fourth World Systems
  Software Design and Development for the Desktop, Mobile, and the Web
  ____________________________________________________________________
  [hidden email]                http://www.FourthWorld.com

_______________________________________________
use-livecode mailing list
[hidden email]
Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your subscription preferences:
http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Help test please? GoLiveNet in v9

J. Landman Gay via use-livecode
Hi Richard,

> Am 15.03.2017 um 22:07 schrieb Richard Gaskin via use-livecode <[hidden email]>:
>
> Hello gang -
>
> I'm having a tough time figuring out why the GoLiveNet plugin shipping with LC isn't working well for me (BZ#19026).
> If you're using v8 or v9, could you please run this recipe and email me if it doesn't work:
> 1. In the IDE, choose Development -> Plugins - GoLiveNet
> That's it.  When it's working you'll briefly see a progress bar, and then the LiveNet window appears.
> If it doesn't work you'll see an error note in that plugin window.
> Curious what you find. Thanks -

works fine for me with LC 9 dp6 on macOS 10.12.3!

> --
> Richard Gaskin
> Fourth World Systems
> Software Design and Development for the Desktop, Mobile, and the Web
> ____________________________________________________________________
> [hidden email]                http://www.FourthWorld.com

Best

Klaus

--
Klaus Major
http://www.major-k.de
[hidden email]


_______________________________________________
use-livecode mailing list
[hidden email]
Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your subscription preferences:
http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Help test please? GoLiveNet in v9

J. Landman Gay via use-livecode
In reply to this post by J. Landman Gay via use-livecode

Hi,


LC 8.1.2, Win 10 -> works
LC 9.0DP6, Win 10 -> works

LC 8.1.3, Mac Os X 10.12.3 -> works
LC 9.0DP6, Mac Os X 10.12.3 -> works


Regards,
Matthias

> Am 15.03.2017 um 22:07 schrieb Richard Gaskin via use-livecode <[hidden email] <mailto:[hidden email]>>:
>
> Hello gang -
>
> I'm having a tough time figuring out why the GoLiveNet plugin shipping with LC isn't working well for me (BZ#19026).
>
> If you're using v8 or v9, could you please run this recipe and email me if it doesn't work:
>
> 1. In the IDE, choose Development -> Plugins - GoLiveNet
>
> That's it.  When it's working you'll briefly see a progress bar, and then the LiveNet window appears.
>
> If it doesn't work you'll see an error note in that plugin window.
>
> Curious what you find. Thanks -
>
> --
> Richard Gaskin
> Fourth World Systems
> Software Design and Development for the Desktop, Mobile, and the Web
> ____________________________________________________________________
> [hidden email] <mailto:[hidden email]>                http://www.FourthWorld.com <http://www.fourthworld.com/>
>
> _______________________________________________
> use-livecode mailing list
> [hidden email] <mailto:[hidden email]>
> Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your subscription preferences:
> http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode

Matthias Rebbe
Bramkampsieke 13
32312 L├╝bbecke
Tel +49 5741 310000
    +49 160 5504462
Fax: +49 5741 310002
eMail: [hidden email] <mailto:[hidden email]>

BR5 Konverter - BR5 -> MP3 <http://matthiasrebbe.eu/portfolio/produkte/brx/>
_______________________________________________
use-livecode mailing list
[hidden email]
Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your subscription preferences:
http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

RE: Help test please? GoLiveNet in v9

J. Landman Gay via use-livecode
In reply to this post by J. Landman Gay via use-livecode
OK here on Win 10 Pro VM LC 8.1.3 Business

Ralph DiMola
IT Director
Evergreen Information Services
[hidden email]

-----Original Message-----
From: use-livecode [mailto:[hidden email]] On Behalf
Of Richard Gaskin via use-livecode
Sent: Wednesday, March 15, 2017 5:07 PM
To: How to use LiveCode
Cc: Richard Gaskin
Subject: Help test please? GoLiveNet in v9

Hello gang -

I'm having a tough time figuring out why the GoLiveNet plugin shipping with
LC isn't working well for me (BZ#19026).

If you're using v8 or v9, could you please run this recipe and email me if
it doesn't work:

1. In the IDE, choose Development -> Plugins - GoLiveNet

That's it.  When it's working you'll briefly see a progress bar, and then
the LiveNet window appears.

If it doesn't work you'll see an error note in that plugin window.

Curious what you find. Thanks -

--
  Richard Gaskin
  Fourth World Systems
  Software Design and Development for the Desktop, Mobile, and the Web
  ____________________________________________________________________
  [hidden email]                http://www.FourthWorld.com

_______________________________________________
use-livecode mailing list
[hidden email]
Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your subscription
preferences:
http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode


_______________________________________________
use-livecode mailing list
[hidden email]
Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your subscription preferences:
http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

RE: Help test please? GoLiveNet in v9

J. Landman Gay via use-livecode
In reply to this post by J. Landman Gay via use-livecode
Whoops... also OK using LC 9.0(dp5)
OK here on Win 10 Pro VM LC 8.1.3 Business

Ralph DiMola
IT Director
Evergreen Information Services
[hidden email]

-----Original Message-----
From: use-livecode [mailto:[hidden email]] On Behalf
Of Richard Gaskin via use-livecode
Sent: Wednesday, March 15, 2017 5:07 PM
To: How to use LiveCode
Cc: Richard Gaskin
Subject: Help test please? GoLiveNet in v9

Hello gang -

I'm having a tough time figuring out why the GoLiveNet plugin shipping with
LC isn't working well for me (BZ#19026).

If you're using v8 or v9, could you please run this recipe and email me if
it doesn't work:

1. In the IDE, choose Development -> Plugins - GoLiveNet

That's it.  When it's working you'll briefly see a progress bar, and then
the LiveNet window appears.

If it doesn't work you'll see an error note in that plugin window.

Curious what you find. Thanks -

--
  Richard Gaskin
  Fourth World Systems
  Software Design and Development for the Desktop, Mobile, and the Web
  ____________________________________________________________________
  [hidden email]                http://www.FourthWorld.com

_______________________________________________
use-livecode mailing list
[hidden email]
Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your subscription
preferences:
http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode


_______________________________________________
use-livecode mailing list
[hidden email]
Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your subscription preferences:
http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Help test please? GoLiveNet in v9

J. Landman Gay via use-livecode
In reply to this post by J. Landman Gay via use-livecode
OK on LC 8.1.3 Indy Mac OSX 10.12.3
Jerry

> On Mar 15, 2017, at 2:07 PM, Richard Gaskin via use-livecode <[hidden email]> wrote:
>
> Hello gang -
>
> I'm having a tough time figuring out why the GoLiveNet plugin shipping with LC isn't working well for me (BZ#19026).
>
> If you're using v8 or v9, could you please run this recipe and email me if it doesn't work:
>
> 1. In the IDE, choose Development -> Plugins - GoLiveNet
>
> That's it.  When it's working you'll briefly see a progress bar, and then the LiveNet window appears.
>
> If it doesn't work you'll see an error note in that plugin window.
>
> Curious what you find. Thanks -
>
> --
> Richard Gaskin
> Fourth World Systems
> Software Design and Development for the Desktop, Mobile, and the Web
> ____________________________________________________________________
> [hidden email]                http://www.FourthWorld.com
>
> _______________________________________________
> use-livecode mailing list
> [hidden email]
> Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your subscription preferences:
> http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode


_______________________________________________
use-livecode mailing list
[hidden email]
Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your subscription preferences:
http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Help test please? GoLiveNet in v9

J. Landman Gay via use-livecode
In reply to this post by J. Landman Gay via use-livecode
Fine in
LC 9.0.0 dp6
OSX 10.12.3

Jim Lambert

_______________________________________________
use-livecode mailing list
[hidden email]
Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your subscription preferences:
http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Help test please? GoLiveNet in v9

J. Landman Gay via use-livecode
In reply to this post by J. Landman Gay via use-livecode
Works fine in LC 8.13 and 9.0 DP6 Business on Windows 7 x64 and Mac OS X 10.12.3

Best,

Steve MacLean

_______________________________________________
use-livecode mailing list
[hidden email]
Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your subscription preferences:
http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Help test please? GoLiveNet in v9

J. Landman Gay via use-livecode
If you're using a proxy, can you temporarily turn it off and test again?

On Wed, Mar 15, 2017 at 7:52 PM, Stephen MacLean via use-livecode <
[hidden email]> wrote:

> Works fine in LC 8.13 and 9.0 DP6 Business on Windows 7 x64 and Mac OS X
> 10.12.3
>
> Best,
>
> Steve MacLean
>
> _______________________________________________
> use-livecode mailing list
> [hidden email]
> Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your
> subscription preferences:
> http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode
>
_______________________________________________
use-livecode mailing list
[hidden email]
Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your subscription preferences:
http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Help test please? GoLiveNet in v9

J. Landman Gay via use-livecode
In reply to this post by J. Landman Gay via use-livecode

Works very nicely with LC8.1.3 and 9.0.0(dp6) on mac 10.12.3

Dave

_______________________________________________
use-livecode mailing list
[hidden email]
Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your subscription preferences:
http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Solved: Re: Help test please? GoLiveNet in v9

J. Landman Gay via use-livecode
Many thanks to all of you who helped test LiveNet.  Much appreciated.

The problem appears to be specific to LC on Linux, and thanks to Charles
Warwick's excellent support of tsNet he was able to deliver a possible
fix, which I've confirmed works:
http://quality.livecode.com/show_bug.cgi?id=19026

I would imagine this fix will be included in the next v9 build, so it
looks like the source of issue is resolved.

So thanks again to everyone here who helped, and esp. to Charles for
stepping up with diagnostics and a quick fix.

--
  Richard Gaskin
  Fourth World Systems
  Software Design and Development for the Desktop, Mobile, and the Web
  ____________________________________________________________________
  [hidden email]                http://www.FourthWorld.com

_______________________________________________
use-livecode mailing list
[hidden email]
Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your subscription preferences:
http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode