New Wierd Display Bug

classic Classic list List threaded Threaded
6 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

New Wierd Display Bug

J. Landman Gay via use-livecode
Hi all.

I have 3 datagrids on a card, one for vendors, one for purchase order master records, and a third for po detail records. That's not important now.

What IS important is that when I attempted to do some work on the card, I noticed the header labels for the vendors datagrid were not displaying. Refreshing the datagrid does no good. Editing the columns does no good. Believing I have another corrupted datagrid, I saved the dgprop columns, column labels and widths, then deleted the Vendors datagrid, then added a new datagrid, then restored the rect and column properties. All is well.

I closed the stack then opened it later. This time the PO Master datagrid had the same problem but the Vendors datagrid was fine! So I did the same thing with the PO Detail datagrid. Next time I opened the stack the vendors and po master datagrids were fine, but now the po detail datagrid wasn't displaying!!!!!

Guess what happened when I fixed the PO detail datagrid????? Yup. The Vendors datagrid is hosed again! This has *got* to be a display bug!!!

Bob S
_______________________________________________
use-livecode mailing list
[hidden email]
Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your subscription preferences:
http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: New Wierd Display Bug

J. Landman Gay via use-livecode
UPDATE: If I show invisible objects, the datagrid header becomes visible. So I set the visible of group "dgHeader" of the respective datagrid to true and it appears again. The question is, what is hiding it??? I checked my scripts and I am not even referring to the dgHeader group in my handlers, but I AM hiding and showing the datagrids based on a clicked tab.

Bob S


> On Feb 14, 2018, at 14:13 , Bob Sneidar <[hidden email]> wrote:
>
> Hi all.
>
> I have 3 datagrids on a card, one for vendors, one for purchase order master records, and a third for po detail records. That's not important now.
>
> What IS important is that when I attempted to do some work on the card, I noticed the header labels for the vendors datagrid were not displaying. Refreshing the datagrid does no good. Editing the columns does no good. Believing I have another corrupted datagrid, I saved the dgprop columns, column labels and widths, then deleted the Vendors datagrid, then added a new datagrid, then restored the rect and column properties. All is well.
>
> I closed the stack then opened it later. This time the PO Master datagrid had the same problem but the Vendors datagrid was fine! So I did the same thing with the PO Detail datagrid. Next time I opened the stack the vendors and po master datagrids were fine, but now the po detail datagrid wasn't displaying!!!!!
>
> Guess what happened when I fixed the PO detail datagrid????? Yup. The Vendors datagrid is hosed again! This has *got* to be a display bug!!!
>
> Bob S


_______________________________________________
use-livecode mailing list
[hidden email]
Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your subscription preferences:
http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: New Wierd Display Bug

J. Landman Gay via use-livecode
AHH HAA HAAHHAHHAA@! I just figured out why I have this problem!! One of my tabs is called Header. My script assumes the datagrid is named "dg" and the name of the tab. So I end up hiding group "dgHeader". BAAH HAHAHA HAHA HAHAAHAHA@

Bob S



> On Feb 14, 2018, at 15:35 , Bob Sneidar <[hidden email]> wrote:
>
> UPDATE: If I show invisible objects, the datagrid header becomes visible. So I set the visible of group "dgHeader" of the respective datagrid to true and it appears again. The question is, what is hiding it??? I checked my scripts and I am not even referring to the dgHeader group in my handlers, but I AM hiding and showing the datagrids based on a clicked tab.
>
> Bob S
>
>
>> On Feb 14, 2018, at 14:13 , Bob Sneidar <[hidden email]> wrote:
>>
>> Hi all.
>>
>> I have 3 datagrids on a card, one for vendors, one for purchase order master records, and a third for po detail records. That's not important now.
>>
>> What IS important is that when I attempted to do some work on the card, I noticed the header labels for the vendors datagrid were not displaying. Refreshing the datagrid does no good. Editing the columns does no good. Believing I have another corrupted datagrid, I saved the dgprop columns, column labels and widths, then deleted the Vendors datagrid, then added a new datagrid, then restored the rect and column properties. All is well.
>>
>> I closed the stack then opened it later. This time the PO Master datagrid had the same problem but the Vendors datagrid was fine! So I did the same thing with the PO Detail datagrid. Next time I opened the stack the vendors and po master datagrids were fine, but now the po detail datagrid wasn't displaying!!!!!
>>
>> Guess what happened when I fixed the PO detail datagrid????? Yup. The Vendors datagrid is hosed again! This has *got* to be a display bug!!!
>>
>> Bob S
>


_______________________________________________
use-livecode mailing list
[hidden email]
Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your subscription preferences:
http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: New Wierd Display Bug

J. Landman Gay via use-livecode
sounds like a great time bob :)

On Wed, Feb 14, 2018 at 6:39 PM, Bob Sneidar via use-livecode <
[hidden email]> wrote:

> AHH HAA HAAHHAHHAA@! I just figured out why I have this problem!! One of
> my tabs is called Header. My script assumes the datagrid is named "dg" and
> the name of the tab. So I end up hiding group "dgHeader". BAAH HAHAHA HAHA
> HAHAAHAHA@
>
> Bob S
>
>
>
> > On Feb 14, 2018, at 15:35 , Bob Sneidar <[hidden email]>
> wrote:
> >
> > UPDATE: If I show invisible objects, the datagrid header becomes
> visible. So I set the visible of group "dgHeader" of the respective
> datagrid to true and it appears again. The question is, what is hiding
> it??? I checked my scripts and I am not even referring to the dgHeader
> group in my handlers, but I AM hiding and showing the datagrids based on a
> clicked tab.
> >
> > Bob S
> >
> >
> >> On Feb 14, 2018, at 14:13 , Bob Sneidar <[hidden email]>
> wrote:
> >>
> >> Hi all.
> >>
> >> I have 3 datagrids on a card, one for vendors, one for purchase order
> master records, and a third for po detail records. That's not important now.
> >>
> >> What IS important is that when I attempted to do some work on the card,
> I noticed the header labels for the vendors datagrid were not displaying.
> Refreshing the datagrid does no good. Editing the columns does no good.
> Believing I have another corrupted datagrid, I saved the dgprop columns,
> column labels and widths, then deleted the Vendors datagrid, then added a
> new datagrid, then restored the rect and column properties. All is well.
> >>
> >> I closed the stack then opened it later. This time the PO Master
> datagrid had the same problem but the Vendors datagrid was fine! So I did
> the same thing with the PO Detail datagrid. Next time I opened the stack
> the vendors and po master datagrids were fine, but now the po detail
> datagrid wasn't displaying!!!!!
> >>
> >> Guess what happened when I fixed the PO detail datagrid????? Yup. The
> Vendors datagrid is hosed again! This has *got* to be a display bug!!!
> >>
> >> Bob S
> >
>
>
> _______________________________________________
> use-livecode mailing list
> [hidden email]
> Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your
> subscription preferences:
> http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode
>
_______________________________________________
use-livecode mailing list
[hidden email]
Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your subscription preferences:
http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: New Wierd Display Bug

J. Landman Gay via use-livecode
On 02/14/2018 05:06 PM, Tom Glod via use-livecode wrote:
> sounds like a great time bob :)

Yeah. Somebody's been having too much fun.

--
  Mark Wieder
  [hidden email]


_______________________________________________
use-livecode mailing list
[hidden email]
Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your subscription preferences:
http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: New Wierd Display Bug

J. Landman Gay via use-livecode
Heh heh. Just laughing at myself. :-)

Bob S


> On Feb 14, 2018, at 18:00 , Mark Wieder via use-livecode <[hidden email]> wrote:
>
> On 02/14/2018 05:06 PM, Tom Glod via use-livecode wrote:
>> sounds like a great time bob :)
>
> Yeah. Somebody's been having too much fun.
>
> --
> Mark Wieder
> [hidden email]
>
>
> _______________________________________________
> use-livecode mailing list
> [hidden email]
> Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your subscription preferences:
> http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode


_______________________________________________
use-livecode mailing list
[hidden email]
Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your subscription preferences:
http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode