tsNet issues

classic Classic list List threaded Threaded
3 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

tsNet issues

dunbarxx via use-livecode
1. When attempting to get a URL that should return 404, "the result" is
empty.  Is this a known issue, or should I file a new report?

2. I don't need tsNet for what I'm working on at the moment - how do I
turn it off?

This older recommendation no longer seems to do the trick:

    dispatch "revUnloadLibrary" to stack "tsNetLibURL"

--
  Richard Gaskin
  Fourth World Systems
  Software Design and Development for the Desktop, Mobile, and the Web
  ____________________________________________________________________
  [hidden email]                http://www.FourthWorld.com

_______________________________________________
use-livecode mailing list
[hidden email]
Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your subscription preferences:
http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: tsNet issues

dunbarxx via use-livecode
Hi Richard,

RE 2, this is a bug that will be fixed in 9.0.1 rc1. You can apply locally
the changes described here until we release 9.0.1 rc1:
https://github.com/livecode/livecode/pull/6567

Best,
Panos


On Thu, Jun 28, 2018, 21:08 Richard Gaskin via use-livecode <
[hidden email]> wrote:

> 1. When attempting to get a URL that should return 404, "the result" is
> empty.  Is this a known issue, or should I file a new report?
>
> 2. I don't need tsNet for what I'm working on at the moment - how do I
> turn it off?
>
> This older recommendation no longer seems to do the trick:
>
>     dispatch "revUnloadLibrary" to stack "tsNetLibURL"
>
> --
>   Richard Gaskin
>   Fourth World Systems
>   Software Design and Development for the Desktop, Mobile, and the Web
>   ____________________________________________________________________
>   [hidden email]                http://www.FourthWorld.com
>
> _______________________________________________
> use-livecode mailing list
> [hidden email]
> Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your
> subscription preferences:
> http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode
>
_______________________________________________
use-livecode mailing list
[hidden email]
Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your subscription preferences:
http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: tsNet issues

dunbarxx via use-livecode
In reply to this post by dunbarxx via use-livecode
Hi Richard,

What version of LC are you using?

If I run the following code in LC 9.0.0, I get an answer dialog indicating a 404 error was returned:

on mouseUp
   get URL “https://downloads.techstrategies.com.au/blah”
   if the result is not empty then
      answer the result
   end if
end mouseUp

Cheers,

Charles

> On 29 Jun 2018, at 5:29 am, Richard Gaskin via use-livecode <[hidden email]> wrote:
>
> 1. When attempting to get a URL that should return 404, "the result" is empty.  Is this a known issue, or should I file a new report?
>
> 2. I don't need tsNet for what I'm working on at the moment - how do I turn it off?
>
> This older recommendation no longer seems to do the trick:
>
>   dispatch "revUnloadLibrary" to stack "tsNetLibURL"
>
> --
> Richard Gaskin
> Fourth World Systems
> Software Design and Development for the Desktop, Mobile, and the Web
> ____________________________________________________________________
> [hidden email]                http://www.FourthWorld.com
>
> _______________________________________________
> use-livecode mailing list
> [hidden email]
> Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your subscription preferences:
> http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode
>


_______________________________________________
use-livecode mailing list
[hidden email]
Please visit this url to subscribe, unsubscribe and manage your subscription preferences:
http://lists.runrev.com/mailman/listinfo/use-livecode